24 Aralık 2010 Cuma

ilk ödülümmm... :)


çok heycanlandım bu akşam;malum yıl sonu ve işlerin yoğunluğundan fazla mesaiye kalıyorum bu aralar..ve gün içersinde de blogdaki arkadaşlarımı çok fazla takip edemiyorum anca eve gelince giriyorum.. Ve bu akşam sevgili hobicim beni çok heyacanlandırdı :)) ilk ödülümü sevgili hobivakti http://hobivakti.blogspot.com/ arkadaşım yollamıştı.. Layık gördüğü için çok teşekkür ediyorummm..


sanal dünya aslında gerçek hayatın bir yansıması bence,yeterki doğru adresde doğru insanları seçebilmek önemli olan,aynı gerçek hayattaki gibi diye düşünüyorum...

bloglarını izlediğim her bi arkadaşımdan kimi zaman çok şey öğreniyor,kimi zaman bilgilerimi tazeliyorum.. kimi zaman marifetleri karşısında ağzım bi karış açık kalıyor :))

malum büyükşehirlerde artık komşuluk nerdeyse yok denilecek kadar az,nerdeyse kapı komşunuzu tanımaz oluyorsunuz.. iş-güç,hayat şartları derken kaptırıp gidiyorsunuz hayatın akışına..

benim için blog arkadaşlarım komşularım gibi,acaba o arkadaşım ne yaptı,bu arkadaşım bugün neleri paylaştı bizimle diye sanki bloglarına girdiğimde kapılarını çalıyormuşum gibi geliyor.. bazen dalıp gidiyorum,saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum.. (yanan yemeklerimde cabası :)) )

sevgili hobicimin ödülünü keyifle,sevinçle kabul ediyorum ve beni izleyen ve ödül kabul eden  arkadaşlarıma yolluyorum... umarım kabul buyurursunuz.. :)

sevgiyle kucaklıyorum hepinizi.. ;)



 
 
 
 



4 yorum:

hobivakti dedi ki...

Ödülün ortalarda kalmamasına sevindim. :))

CEPAYNASI dedi ki...

ödülüm için çok teşekkürler:)))
mutlu yıllar......

birdy dedi ki...

ben bu ödülü yeni gördüm:)))teşekkürler

Unknown dedi ki...

burda ödül varmış, teşekkürler :))

yorumsuz ...!

yorumsuz ...!
herkesin kalbimde yeri var.Kiminin altı çizili.kiminin üstü....!